Ontruimingsoefening

Bedrijfsnoodplan en ontruimingsplan klaar? Heel goed, maar werkt het plan als het er echt op aan komt? Hoe voorkom je fatale struikelblokken? En hoe zorg je er voor dat uw medewerkers altijd weten wat ze moeten doen?

Voor wie

Calamiteiten kunnen we niet regisseren, de reactie van uw medewerkers of bezoekers wel. Tijdens deze oefening leren uw medewerkers, BHV'ers en hoofd BHV het ontruimingsplan in praktijk te brengen. Alle instructies en procedures worden stapsgewijs geoefend en aangepast waar nodig.

Doel

De ontruimingsoefening is een generale repetitie van een ongeval of calamiteit. Na afloop evalueert een deskundige waarnemer de oefening met alle BHV'ers, waarbij hij de leermomenten bespreekt en verbeterpunten aangeeft.

Meer informatie

Voorafgaand aan de oefening vindt een voorbespreking van de doelstellingen met alle betrokken BHV'ers plaats. Daarna zetten we een calamiteit in scène en oefenen we de ontruiming met alle medewerkers. De inzet van uw medewerkers (buiten de BHV'ers om) wordt beperkt tot vijftien minuten. De oefening is bijzonder geschikt voor organisaties met een bedrijfsnoodplan of een ontruimingsplan. 


Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Voor vrijblijvende informatie

Neem contact op

Contactgegevens

Rozenstraat 6
6708EP Wageningen
T 06 - 51229934
E info@hbibhv.nl
KvK 09117430

H.B.I. Henk Breunissen Instructor

BHV Opleiding / Herhaling vanaf € 80,00 per persoon (exclusief 21% BTW)